Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da eğitimde kritik toplantı; Rehber öğretmenler bir arada

Türkiye genelinde 2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlamasının ardından Aksaray’da da çeşitli toplantı ve seminerler aracılığıyla öğretmenler bir araya gelmeye devam ediyor.

Türkiye genelinde 2024-2025 eğitim

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonuyla gerçekleşen toplantılarla bir araya gelen öğretmenler, bu kez de “Sene Başı Rehber Öğretmenler Toplantısı” kapsamında toplandı. Aksaray Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantı, rehber öğretmenler yoğun katılımıyla yapıldı.

Aksaray İl Milli Eğitim müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Ağca başkanlığında yapılan toplantıda, rehber öğretmenlere 2024-2025 eğitim öğretim döneminde Aksaray Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verilerek, okullarda yapılacak çalışmaların işleyiş biçimleri hakkında açıklamalarda bulunuldu.

Aksaray’ın ilçesinde yer alan ve toplantıya katılım gösteremeyen rehber öğretmenler ise, çevrimiçi olarak toplantıya katılım sağladı. Toplantı kapsamında; eğitim ortamında şiddetin önlenmesi, bağımlılıkla mücadele çalışmaları gibi konular ve özel eğitim hizmetlerinin işleyiş biçimleri ele alındı.

Ağustos Gerçe