Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HASTANE YÖNETİMİ, ÇOCUKLARI UNUTMADI

aksaray Üniversitesi eğitim ve

aksaray Üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi yöneticileri,23 ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı nedeniyle, çeşitli rahatsızlıklarındandolayı hastanede yatarak veya ayaktan tedavi olan çocukları unutmadı. 

İdari ve mali hizmetler müdürü metin güzel,  kalite ve destek hizmetleri müdürü Şahintüysüz, sağlık bakım hizmetleri müdürü ayşe karanfil ve müdür yardımcılarınejla Öztürk, ayşe kılıçaslan, hatice meral ve bilalgüler ile birlikte, Ş. vehbi ekecik kadın doğum ve Çocuk hastalıkları kliniğiniziyaret ederek, klinikten sorumlu başhekim yardımcısı dr. murat Özcan’labirlikte, çocukların bayramlarını kutlayıp, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Çocukların çok sevdiği çizgi film karakterleri tom vejerrykıyafetlerini giyen hastane personeli eşliğinden, çocuklarla tek tek ilgilenenyöneticiler, miniklere aralarında bayrak ve balonlarında bulunduğu çeşitlihediyeler verdiler.etkinlikte, okuma yazma bilen çocuklara hastane tıbbi sosyalhizmetler birimince temin edilen, hikaye kitapları da dağıtıldı.

muayene olmak için sıra bekleyen ayşe isimli çocukta,önlük ve stetoskop takarak temsili olarak bir süreliğine doktor koltuğunaoturdu.

23 nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramınırahatsızlıklarından dolayı hastanede yatarak geçirmek zorunda kalan çocuklar veaileleri de, hastane yönetimine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkürettiler. 

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un 2024-2025
Sıradaki Haber Aksaray’da gelenek değişmedi; Takımın sağlık sponsoru belli oldu!