Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da sıcak çorbalar ikram ediliyor

Aksaray Belediyesi tarafından sunulan

Aksaray Belediyesi tarafından sunulan hizmetler kapsamında çorba evlerine Aksaray halkına tarafından oldukça yoğun ilgi gösteriliyor.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yer alan çorba evi hasta, yakınları ve sağlık çalışanları için ikram ediliyor. Sıcak çorba ikramında bulunan belediye ekipleri hasta ve yakınlarının yanında oluyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veren Aksaray Belediyesi şehrin birçok noktasında çorba evleri kurarak burada Aksaray halkına sıcak çorbaları  sabahları ikram ediyor.

Eğitim ve Araştırma hastanesinin  yakınında bulunan çorba evi ile hasta yakınlarına, sağlık personellerine ücretsiz olarak çorba  ikram ediliyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer yaptığı açıklamada, “Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki çorba evimiz ile her gün binlerce hemşehrimize ikramlarda bulunuyoruz.  Dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerinden biri olan bu projemiz ile, özellikle hastalarımız ve sağlık çalışanlarımızın sabah kahvaltıları bizden.  Afiyet şifâ olsun İnşallah” dedi.

Fatma Altınok