Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti heyeti Ihlara Vadisinde; doğa ile iç içe yürüyüş yaptılar 

Aksaray’a gelen AK Parti

Aksaray’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye Buluşmaları kapsamında bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunuyor.  Genel Başkan Yardımcısı Kaya ve beraberindeki heyet, Ihlara Vadisinde doğa yürüyüşü yaptı.

AK Parti  Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’ya Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu eşlik etti.

Ihlara Vadisi’nde yürüyüş yaparken vadi hakkında bilgi veren Milletvekili Hüseyin Altınsoy*, AK Parti olarak Türkiye’nin her ilinde vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini belirtti. Altınsoy, “Aksaray’da teşkilatımızla bir araya geldik, belediyemizin yaptığı çocuk eğlence merkezinin açılışını gerçekleştirdik ve yapılan hizmetleri yerinde inceledik. Esnafımızı ziyaret ettik, halkımızla buluştuk. Hem Aksaray’ın merkezinde hem de ilçelerinde belediyelerimizi ziyaret ederek şehrimizin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görüyoruz. Ihlara Vadisi’nde hem yürüyüş yaptık hem de bu eşsiz doğal güzelliği yakından deneyimledik” şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında, heyet hem şehrin doğal zenginliklerini keşfetti hem de vatandaşlarla bir araya gelerek Aksaray’ın ihtiyaçlarını ve yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Fatma Altınok