Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Osmanlıspor; Sahada mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz!

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta Aksaray’ı temsil edecek olan Osmanlı 1453 Spor, üçüncü hazırlık maçını Aksaray’da Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyespor ile oynadı. Mücadele, her iki takımın karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sona erdi. Osmanlı 1453 Spor Teknik Direktörü Süleyman Doğan, “Genç ve dinamik bir kadroya sahibiz, sahada mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz.” dedi

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel

Sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Osmanlı 1453 Spor, Bölgesel Amatör Liglerin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte çıktığı üç hazırlık maçında bir galibiyet ve iki beraberlik alan sarı-siyahlılar, performansıyla dikkat çekiyor.
İlk hazırlık maçını Adana temsilcisi Adaletgücüspor’a karşı oynayan Osmanlı 1453 Spor, sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. İkinci hazırlık karşılaşmasında Nevşehir’de, Gaziantep temsilcisi Şehitkâmil Belediyespor ile Ürgüp’te karşılaşan takım, golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı.
Son hazırlık maçında ise Osmanlı 1453 Spor, ilk kez kendi sahasında ve taraftarı önünde Yozgat ekibi Sorgun Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 sonuçlandı ve her iki takım da sezon öncesi eksiklerini görme fırsatı buldu.
Maç sonrası açıklama yapan Osmanlı 1453 Spor Teknik Direktörü Süleyman Doğan, skordan bağımsız olarak oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtti. Doğan, “Liglerin başlamasına kadar eksikliklerimizi gidermeyi hedefliyoruz. İlk maçımız olan Akşehir karşılaşmasına tam anlamıyla hazır bir şekilde çıkacağız ve sahadan istediğimiz sonuçla döneceğimize inanıyorum. Genç ve dinamik bir kadroya sahibiz, sahada mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz.” dedi. Osmanlı 1453 Spor, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedeflerken, taraftarlar da takımlarının performansını yakından takip ediyor.

Hakan Hidayet Deniz