Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydoğdu’dan çarpıcı tespit: “23 yıldır yönetiyoruz; Ama şimdi tökezliyoruz!”

Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Türkiye Buluşmaları kapsamında Aksaray’da yaptığı konuşmada, Cumhuriyet’in 100. yılına vurgu yaparak, ülkenin karşılaştığı ekonomik zorluklar ve jeopolitik tehditlere rağmen büyümeye devam edeceğini belirtti.

Ak Parti Aksaray Milletvekili

Ak Parti Genel Merkezi’nin Türkiye Buluşmaları kapsamında düzenlediği Aksaray programında konuşan Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Cumhuriyet’in 100. yılını kutladıklarını ve partisinin 23 yıldır ülkeyi yönetmeye devam ettiğini ifade etti.

Aydoğdu, mevcut ekonomik zorlukların farkında olduklarını ve bu zorlukların aşılması için kararlılıklarını vurguladı.

Cengiz Aydoğdu, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla gerçekleştirdiği konuşmada, “Cumhuriyetimizin 23 yılını Türkiye olarak bizimle geçirdi. Temel şiarımız her zaman milletimizin halinden anlamak oldu. Bu prensiple hareket ettik ve 23 yıldır ülkemizi yönetiyoruz” dedi.

Aydoğdu, ülkenin şu anda ekonomik bir tökezleme yaşadığını kabul etti. Bu durumu vatandaşların enflasyon karşısında yaşadığı durgunlukla birlikte değerlendiren Aydoğdu, “Türkiye büyüyen bir ülke. Ancak çevresi ateşe verilmiş bir ülke. Emperyalistlerin sürekli olarak iç meselelerle uğraşmak için operasyon çektikleri bir ülke. Buna rağmen Türkiye, tarihinden ve milletinin birliğinden aldığı güçle büyümeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Merkezi’nin ‘Türkiye Buluşmaları’ kapsamında düzenlediği Aksaray programında konuşan AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Milletin halinden anladık. Milletin gözyaşını gözünden gizli sildik. Milletin derdini dinledik. Milletimizle derttaş olduk. Karşılıklı, içimizi içimize vuru gibi milletin kalbiyle muhatap olduk. Milletin kalbinden aldığımız emirle, 23 yıldır bize bu ülkeyi yönetme ruhsatı veriyor elhamdülillah.

“Bugünler de bir tökezleme içindeyiz” diyen AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Bunu kabul edeceğiz. Halden anlamaktır bizim şiarımız. Vatandaşımız enflasyon ve fiyat konusunda bizar. Biz diyoruz ki biz bu hali de anlıyoruz. Türkiye büyüyen bir ülke. Türkiye büyük bir imparatorluğun mirasçısı bir ülke. Türkiye bulunduğu bölgede azıcık belini doğrultsa, bütün çevresi ateşe verilen bir ülke. Dünyanın nimetini paylaşan emperyalistlerin dikkatinde olan bir ülke. Hiçbir zaman işlerin iyi gitmesini istemedikleri bir ülke. Her zaman kendi içinde dertlerle uğraşsın diye mütemadiyen üzerimizde operasyon çektikleri bir ülke. Ama buna rağmen bu millet o tarihten aldığı güçle, birbirinden aldığı güçle, bizim bir tek gücümüz var. Milletin birliği, beraberliği ve biz siyasetçilerin, milletin halinden anlamasıdır. Biz diyoruz ki, bu milletin halinden yine AK Parti anlar. Yine biz anlıyoruz ve çare de inşallah yine bizde. Hodri meydan diyoruz. Milletin sesine ses katan, milletin kalbine seslenebilen  varsa çıksın hodri meydana diyoruz. Bu tökezlemenin yeni bir çıkış için inşallah yeniden bize kuvvet vereceğini, yeniden ders alarak, yeniden milletin gözyaşını gözünden gizli silerek büyük Türkiye yolunda uzun bir yolculuğa devam edeceğimizi vaat ediyoruz. İnanıyoruz. Cenabı hakkın takdiri, lütfu, milletimizin tasvibi ve desteği ile olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Partisinin bu ekonomik zorluklara rağmen yoluna devam edeceğini belirten Aydoğdu, “Bu tökezleme, yeni bir çıkış için bize kuvvet verecek. Büyük Türkiye yolunda uzun bir yolculuğa devam edeceğimize inanıyoruz” dedi.

Ağustos Gerçe