Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor yönetiminden Emniyet Müdürü Demir’e ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Aksaray’a İl Emniyet Müdürü olarak atanana Bekir Demir’e yönelik tebrik ziyaretleri, şehrin öne çıkan kurum, kuruluş, STK, dernek ve oluşumları tarafından gerçekleşmeye devam ediyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

Aksaray İl Emniyet Müdürü Bekir Demir’i ziyaret eden isim bu kez de 68 Aksaray Belediyespor yönetimi oldu. Aksaray’da futbol adına önemli çalışmalar gerçekleştirmek için çaba sarf eden 68 Aksaray Belediyespor Yönetimi, il Emniyet Müdürüne yönelik gerçekleştirdiği ziyarette, Müdür Demir’e forma takdim etti.

Ziyaret sırasında Aksaray asayişi ve sporuna yönelik istişarelerde bulunulurken, Aksaray Belediyesor’un lig içerisindeki durumu hakkında İl Emniyet Müdürü Bekir Demir’e bilgi verildi.

Yapılan bu ziyaret, Aksaray’daki önemli temsilcilerin kurum müdürleri ile bir araya gelmesi ve iletişimde kalması bakımından önem arz ediyor. Konu hakkında açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Bekir Demir, ziyaretlerinden ötürü 68 Aksaray Belediyespor yönetimine teşekkürlerini iletti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ağustos Gerçe