Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Alpaslan okulu hijyen ve nitelik bakımından denetledi

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, okulların açılması ile birlikte şehir içerisindeki okullarda denetim faaliyetlerini sürdürüyor. İl Müdürü Alpaslan, Aksaray Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.  

Aksaray İl Milli Eğitim

Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde taşımalı eğitim kapsamında eğitim hayatını sürdüren yaklaşık 1700 öğrencinin yemek yediği yemekhanede denetim gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, okulun genel durumu hakkında da bilgi aldı.

Okul yöneticileri ile bir araya gelen İl Müdürü Alpaslan, mutfaktaki hijyen durumu, yemek hazırlanma süreçleri ve öğrencilere sunulan hizmetlerin kalitesi hakkında değerlendirmede bulundu. İl Müdürü Alpaslan, okul içerisinde verilen eğitimin niteliği hakkında da okul yöneticileri ile istişarede bulundu.

Yapılan bu ziyaret, özellikle okullardaki mevcut durumun yerinde takip edilmesi ve okul yöneticileri ile bir araya gelmek bakımından önem arz ediyor. Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, bu ziyaretlerin şehir içerisinde sıklıkla gerçekleşeceği vurgusunda bulundu.

Ağustos Gerçe