Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İlçe başkanı istifa etmeyince; AK Parti ilçe yönetimi topluca istifa etti!

Sultanhanı AK Parti İlçe Başkanı İshak Yumuşak’ın görevi sona erdi

Sultanhanı AK Parti İlçe

Sultanhanı ilçesinde AK Parti delege seçimlerinin ardından ilçe kongresi öncesi beklenen gelişme yaşandı. İlçe Başkanı İshak Yumuşak, görevinden istifa etmediği için, yönetim kurulu üyelerinin topluca istifası sonucu başkanlık görevi düşürüldü.

AK Parti Sultanhanı İlçe Teşkilatı’nda hareketli günler yaşanıyor. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçe kongresine hazırlık sürecine giren teşkilatta, İlçe Başkanı İshak Yumuşak’ın istifası bekleniyordu. Ancak Yumuşak, istifa etmemesi üzerine yönetim kurulu üyelerinin toplu istifasıyla görevden düşürüldü.

İshak Yumuşak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2017 yılında kurucu ilçe başkanı olarak atanmasından bu yana sürdürdüğü görevine ilçe belediye başkanı Fahri Solak’ın müdahalesi ile son verildiğini belirtti. Yumuşak, görevden alınma sürecine ilişkin şu ifadeleri kullandı:
Bayrak değişimi ve taze kan olması amacıyla görevimden istifa etmediğim için, belediye başkanının aldığı istifa dilekçeleriyle başkanlığım düşürülmüştür. Davaya sadakatim ve Cumhurbaşkanımıza bağlılığım devam etmektedir.
Yumuşak ayrıca, kendisine destek veren yönetim kurulu üyelerine, belediye meclis üyelerine ve Sultanhanlı hemşerilerine teşekkür etti. Ayrıca, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a ile AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk’e saygılarını sundu.
Sultanhanı AK Parti teşkilatında bu gelişmelerin ardından gözler yapılacak ilçe kongresine çevrildi. Kongrede yeni bir ilçe başkanının belirlenmesi bekleniyor. Yumuşak’ın açıklamaları ve parti içindeki bu gelişmeler, Sultanhanı’nda siyasetin gündemine oturmuş durumda.
İshak Yumuşak, 2017 yılında Sultanhanı ilçesinde AK Parti’nin kurucu ilçe başkanı olarak göreve atanmıştı.

Avni KURU

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu, Gaziler Günü
Sıradaki Haber Aksaray Valisi Gazilerimiz Bağımsızlığımızın Sembolüdür!