Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yeni yollar açılıyor; İşte detaylar

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar arasında yer alan yol açma çalışmalar, şehrin farklı noktalarında gerçekleşmeye devam ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi, şehrin farklı noktalarında yol yapım ve yol onarım çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu kez de Tacin Mahallesinde yeni yol açım çalışması icra etti.

Belediye tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında açıklama yapan Evren Dinçer, “Şehrimizin büyüme ve gelişme hamleleri hız kesmeden devam ediyor… Aksaray’ımızın gelişimine katkı sağlamak ve ulaşımı daha rahat hale getirmek için imara kazandırılan; Tacin Mahallemizde yeni yol açım çalışmalarına başladık. Bu yeni yollar, hem bölgemizdeki yapılaşmayı hızlandıracak hem de hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak” ifadelerine yer verdi.

Yapılan yol çalışmalarının kalitesi, şehir içerisindeki yolların uzun vadeli kullanılmasını sağlamak ve vatandaşlara nitelikli hizmet sunmak bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe