Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’nin Ortaköy ile başkanı belli oldu!

Oğuz Şahin, AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı Oldu

 

Oğuz Şahin, AK Parti

AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan törenle Oğuz Şahin’e Ortaköy İlçe Başkanlığı görevi verildi. AK PARTİ Genel Merkez’de yapılan törende Aksaray il başkanı Hamza Aktürk’te hazır bulundu. Şahin, uzun yıllardır partide çeşitli kademelerde görev almış bir isim.

OĞUZ ŞAHİN KİMDİR?

1970 doğumlu Oğuz Şahin, Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Ortaköy’de tamamlayan Şahin, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Adalet Yüksekokulu’ndan mezun oldu.

Siyasetle uzun yıllardır iç içe olan Şahin, 2008-2014 yılları arasında AK Parti Ortaköy İlçe Teşkilatı’nda çeşitli görevlerde bulundu. 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı olan Şahin, 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde ise Ortaköy Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak yarıştı.

İŞ HAYATINDAKİ BAŞARILARI

Siyasetin yanı sıra iş dünyasında da başarılı bir kariyere sahip olan Oğuz Şahin, 1998 yılında kurmuş olduğu Brisa Bayii Şahinoğluları Lastik Ltd. Şti.’nin yöneticiliğini yapıyor. Aile hayatına da önem veren Şahin, evli ve iki çocuk babası.

YENİ GÖREVİYLE HEDEFLERİ

Oğuz Şahin, AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı olarak, ilçenin kalkınması ve AK Parti’nin bölgede daha da güçlenmesi için çalışmalar yürütecek.

*Celil ACAR

Aksaray Sultanhanı Kaymakamlığı tarafından yapılan
Sıradaki Haber Sultanhanı’da halıcılık kursu açılıyor; Kayıtlar başladı