Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor’un kupadaki rakibi belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turundaki eşleşmeler belli oldu. Yapılan kura çekimi sonucunda Motolux 68 Aksarayspor’un rakibi Niğde Belediyespor oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 2.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksarayspor, Ziraat Türkiye Kupası’na 2. Turda dahil olacak. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezinde yapılan kura çekimiyle siyah beyazlıların Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi belli oldu.

Rakip Niğde Belediyespor

Motolux 68 Aksarayspor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi 3. Lig ekiplerinden Niğde Belediyespor oldu.  Aksarayspor gibi Ziraat Türkiye Kupası’na 2.  Turda katılan Niğde ekibi, bu turda favori görülmese de bir üst tura çıkmak için mücadele edecek.

Maç Niğde’de

Ziraat Türkiye Kupası 2. Turunda Niğde Belediyespor ile Motolux 68 Aksarayspor’u karşı karşıya getirecek olan mücadele Niğde’de oynanacak. Maç, 8-9-10 Ekim tarihlerinden birinde oynanacak.

Niğde’den Kötü Başlangıç

Ziraat Türkiye Kupası’nda Aksarayspor ile karşılaşacak olan Niğde Belediyespor, Nesine 3. Lig’e istediği gibi bir giriş yapamadı. Çıktığı ilk iki maçtan da mağlubiyetle ayrılan Niğde ekibi, 2 maçta kalesinde 7 gol görürken, 3 kez de rakip fileleri havalandırabildi.  

Hakan Hidayet Deniz