Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübünden takdir edilen davranış

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Golbol 2’inci Lig müsabakaları kapsamında geçtiğimiz günlerde Sivas’a gitmişti. Ligin başlamasıyla birlikte Aksaray adına mücadele eden Görme Engelliler Spor Kulübü, sadece başarılarıyla değil, davranışlarıyla da takdir topladı.

Aksaray Görme Engelliler Spor

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü ekibi lig kapsamında mücadele ettiği Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Engelsiz Spor Kulübü’nün gazileri ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görme Engelliler Spor Kulübü oyuncuları tarafından yapılan açıklama kapsamında; “Turnuvaların en güzel yanı ise dostlukların pekişmesidir… Sahada rakip olsak da saha dışında ayrı bir dostluğumuz var elbet. Güzel bir maç sonrası hatıra kalsın diye fotoğraf çekindik. Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon Engelsiz Spor Kulübü gazilerimizi antrenör Yasemin Hocamızı tebrik eder başarılar dileriz.” İfadelerine yer verdi.

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü tarafından yapılan bu paylaşım, Türkiye’de sportif anlamda nezaketin varlığının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ağustos Gerçe