Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı Yunus Emre Yeşilöz, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Ortaköy İlçe

Partinin kongre sürecine girmesiyle yeni isimlerin görev alabilmesi için istifa kararı aldığını belirten Yeşilöz, yaptığı basın açıklamasında, bu sürecin teşkilatların daha diri hale gelmesi açısından önemli olduğunu vurguladı.

Yeşilöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Malumunuz olduğu üzere AK Partimiz ülke genelinde kongre sürecine girmiş bulunmaktadır. Ben de bu olağan kongre sürecinde yeni arkadaşlarımızın yetki alabilmesi, teşkilatlarımızın daha diri hale gelebilmesi için görevden affımı talep ettim. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve İl Başkanımız Hamza Aktürk’e bugüne kadar şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim.”

Ayrıca Ortaköy halkına, milletvekillerine, teşkilat yöneticilerine, belediye ve il genel meclis üyelerine, mahalle ve köy temsilcilerine, muhtarlara ve partinin üyelerine kendisine gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerini iletti. AK Parti’nin Türkiye’nin umudu olduğunu belirten Yeşilöz, bu umudun canlı kalması için her zaman partinin ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olacağını vurguladı.

Son olarak, yerine gelecek olan yol arkadaşına başarılar dileyerek kamuoyuna saygılarını sundu.

Avni KURU