Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray 1989spor’un yeni başantrenörü Kazım Çibik oldu!

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Kadınlar temsilcisi Aksaray 1989spor, yeni sezon hazırlıklarına baş antrenörlük görevine Kazım Çibik’i getirerek hız kazandırdı. Kulüp, voleyboldaki tecrübesi ve bilgi birikimiyle takıma önemli katkılar sağlayacağına inandıkları Kazım Çibik’e “Hoş geldin” diyerek, görevinde üstün başarılar diledi.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.

2024-2025 sezonunda 2. Lig’de başarılı bir performans sergileyerek bir üst lige çıkmayı hedefleyen Aksaray 1989spor, transfer çalışmalarına hız verdi. Kulüp, geçtiğimiz sezondan takımda yer alan Büşra Sarısoy ve Merve Ergün ile yeniden anlaşmaya vardı. Dış transferde ise Pasör Melek Binici, Orta Oyuncu Ebru Arkan, Smaçör Zöhre Öksüz, Pasör Sıla Demirtaş, Kuzeyboru 2 takımından Smaçör Berin Ergin ve Fatma Kurtlar’ı kadrosuna kattı.
Sezonun başlamasına henüz uzun bir süre olmasına rağmen takım, Aksaray Atatürk Spor Salonu’nda yoğun bir hazırlık süreci yürütüyor. Yeni transferlerle birlikte güçlenen Aksaray 1989spor, 2024-2025 sezonunda başarılı bir performans ortaya koyarak bir üst lige yükselmeyi hedefliyor.
Aksaray 1989spor, Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig 13. Grup’ta mücadele edecek. Bu grupta 3 Adana, 3 Mersin, 2 Kayseri ve 1 Konya temsilcisi ile karşılaşacak olan Aksaray 1989spor, şampiyonluk mücadelesi vererek taraftarlarına yeni başarılar yaşatmak istiyor.
KAZIM ÇİBİK KİMDİR?
Kazım Çibik, voleybol camiasında çeşitli görevlerde bulunan tecrübeli bir antrenör. Kuzeyboru altyapı antrenörlüğü, Niğde Belediyespor’da yardımcı antrenörlük ve daha önce Aksaray 1989spor’da yardımcı antrenörlük görevlerinde bulunarak geniş bir deneyim kazandı. 2024/2025 sezonunda ise Aksaray 1989spor’un baş antrenörü olarak görev yapacak.

Hakan Hidayet Deniz

Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partinin Aksaray
Sıradaki Haber Ayhan Erel, 85 milyonun partisi olacağız!