Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Eğitim Bir Sen üyelerine tam koruma: Ücretsiz sigorta!

Eğitim Bir Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, üyelerinin güvenliği için 2024-2026 yıllarını kapsayan üç yıllık ferdi kaza sigortası anlaşması yaptıklarını duyurdu.

Eğitim Bir Sen Aksaray

Eğitim Bir Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Görmez, sendika üyelerinin hayatın getirdiği risklere karşı korunmalarını sağlamak amacıyla üç yıllık ferdi kaza sigortası anlaşması imzaladıklarını açıkladı. Uygulama kapsamında üyeler, 2024, 2025 ve 2026 yıllarında 50 bin, 75 bin ve 100 bin TL tutarlarında sigorta korumasına bedelsiz olarak sahip olacak.

Murat Görmez, 2009 yılında başlatılan ferdi kaza sigortası uygulamasının üyelerin güvenliğini ön planda tutan bir adım olduğunu vurgulayarak, “Amacımız, üyelerimizi karşılaşabilecekleri risklere karşı güvence altına almak. Bu kapsamda 2024-2026 yıllarını kapsayan yeni bir sigorta anlaşması imzaladık. Üyelerimiz bu süre boyunca hiçbir ücret ödemeden 50 bin, 75 bin ve 100 bin TL değerinde ferdi kaza sigortasına sahip olacaklar,” dedi.

Eğitim Bir Sen’in üyelerinin sosyal ve ekonomik haklarını korumanın yanı sıra, onların güvenliğini de öncelikli hale getirdiğini belirten Görmez, “Sendika olarak her zaman üyelerimizin yanındayız ve onlara en iyi koşulları sunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Üç yıllık bu yeni sigorta anlaşmasının, sendika üyeleri tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılandığı öğrenildi.

Fatma Altınok