Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor, Karamanspor’u ağırlıyor: Hedef 3’te 3!

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksarayspor, ligin üçüncü haftasında Karamanspor’u evinde ağırlamaya hazırlanıyor. Pazar günü Dağılgan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Türkiye 2. Lig Kırmızı

LİGİN LİDERİ AKSARAYSPOR, KARAMANSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Aksaray’da hedef kazanmak!

Aksarayspor, Karamanspor’u ağırlıyor: Hedef 3’te 3!

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksarayspor, ligin üçüncü haftasında Karamanspor’u evinde ağırlamaya hazırlanıyor. Pazar günü Dağılgan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16:00’da başlayacak. Mücadeleyi Muğla bölgesi klasman hakemi Tayfun Sarı yönetecek, yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Uğur Baştaş ve Kaan Kaya üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Manisa bölgesinden Şevket Teker olacak. Müsabakada gözlemci olarak Bülent Gülen, TFF temsilcileri olarak da Mehmet Levent Kepçeli ve Mutlu Hiçyılmaz görev yapacak.

LİDERLİK KOLTUĞU AKSARAYSPOR’DA

Lige iddialı bir başlangıç yapan Aksarayspor, ilk iki haftayı galibiyetle kapatarak 6 puanla zirveye yerleşti. İlk maçında Beyoğlu Yeni Çarşıspor’u 2-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, ikinci hafta deplasmanda Yeni Mersin İdman Yurdu’nu 3-1’lik skorla geçerek dikkat çekici bir performans sergiledi.

Bu hafta oynanacak Karamanspor karşılaşması öncesinde takımda herhangi bir sakatlık ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Moral seviyesi yüksek olan Aksarayspor, sahasında taraftarının da desteğiyle bu maçı kazanarak ligde üçte üç yapmanın planlarını yapıyor.

KARAMANSPOR ZOR DURUMDA

Aksarayspor’un rakibi Karamanspor ise lige istediği gibi başlayamadı. İlk iki maçında puan alamayan Karaman temsilcisi, ligin son sırasında yer alıyor. Bu zorlu deplasmanda ilk puanlarını almak isteyen Karamanspor, güçlü rakibi karşısında direnç göstermeye çalışacak.

TARAFTAR MAÇA DAVET EDİLDİ

Aksarayspor Basın Sözcüsü Rafet Altınpınar, Karamanspor maçı öncesi tüm taraftarları Dağılgan Stadyumu’na davet etti. Altınpınar, “Takımımız bu sezon lige harika bir başlangıç yaptı. Pazar günü oynanacak karşılaşmada da taraftarımızın desteğiyle galip geleceğimize inanıyoruz. Tüm taraftarlarımızı Dağılgan Stadyumu’nda görmek istiyoruz,” şeklinde konuştu.

Maç Bilgileri:

-Maç: Motolux 68 Aksarayspor – Karamanspor

-Tarih: 15 Eylül 2024 Pazar

-Saat: 16:00

-Stadyum: Dağılgan Stadyumu, Aksaray

-Hakem: Tayfun Sarı (Muğla Bölgesi)

Aksarayspor, 3. haftaya lider olarak girerken hedefini 9 puana yükseltmek olarak belirledi. Karamanspor karşısında alınacak galibiyet, hem taraftar hem de teknik ekip için büyük moral olacak.

 

  1. HAFTANIN PROGRAMI:

14 Eylül 2024 Cumartesi

Diyarbakırspor- Serik Belediyespor

Ankara Demirspor- Karacabey Bld.spor

Elazığspor- Nazillispor

15 Eylül 2024 Pazar

Aksarayspor- Karamanspor

Erbaaspor- Beyoğlu Yeni Çarşıspor

Arnavutköy Bld.spor- Yeni Mersin İ.Y.

Somaspor- Bucaspor 1928

Menemen FK- Derince Belediyespor

Giresunspor- Vanspor

*Hakan Hidayet Deniz

Aksaray’ın sevilen isimlerinden biri olan
Sıradaki Haber Aksaraylı sevilen Müfettiş Turgut Yiğidim hayatını kaybetti!