Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da seyir halindeki araç alev topuna döndü!

Ortaköy ilçesinde seyir halindeyken alev alan araç, çarşı merkezinde paniğe yol açtı. Sürücü yara almadan kurtulurken, itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Ortaköy ilçesinde seyir halindeyken

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde seyir halinde olan bir araç, çarşı merkezinde aniden alev alarak alev topuna döndü. Olayda sürücü yara almadan kurtulurken, itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

 

Olay, Aksaray Ortaköy İlçesi çarşı merkezi Merkez Hacı Ali Paşa Camii önünde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Celal E.(70) idaresindeki 68 FN 334 plakalı otomobil seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir sebeple bir anda alev aldı. Yangını gören sürücü aracı terk ederken, çevredeki vatandaşlar da yangını söndürmeye çalıştı. Ancak çabalar sonuçsuz kalınca durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi.

Olay yerine hızla intikal eden Ortaköy Belediyesi itfaiye ekipleri, yanan araca anında müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Polis ekipleri de bölgeyi güvenlik çemberine aldı ve olayla ilgili inceleme başlattı. Olayda yaralanan olmazken, alevler çarşı merkezinde kısa süreli bir paniğe neden oldu.

Görgü tanıkları, “Bir anda aracın alev aldığını gördük. Hemen müdahale etmeye çalıştık ama başarılı olamadık. Neyse ki itfaiye ekipleri kısa sürede geldi ve yangını söndürdü,” diye konuştu.

Polis, yangının çıkış nedenini belirlemek için geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Fatma Altınok