Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye’yi gözyaşına boğan küçük Narin’in adı Ortaköy’de ölümsüzleşiyor!

Ortaköy Belediyesi, yenilenen parka Diyarbakır’da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran’ın adını verecek.

Ortaköy Belediyesi, yenilenen parka

Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde, Esentepe Mahallesi’nde yenilenen parka, Diyarbakır’da 19 gün süren aramaların ardından cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın adının verileceği açıklandı. Ortaköy Belediyesi tarafından yapılan açıklama, tüm Türkiye’yi derinden sarsan bu acı kaybın ardından geldi.

 

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan küçük Narin Güran’ın ölümü, ülke genelinde büyük üzüntü yaratmıştı. Güran’ın kaybıyla ilgili soruşturmalar sürerken, Aksaray’ın Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu anlamlı bir karara imza attı. Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu yaptığı açıklamada, ilçenin Esentepe Mahallesi’nde yenilenmekte olan parka “Narin Güran Oyun Parkı” adının verileceği belirtildi.

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, “Küçük Narin’in ismini ilçemizde yaşatmak istiyoruz. Onun anısını unutmamak ve bu acıyı paylaşmak adına böyle bir karar aldık” dedi. Parkın kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını belirten Başkan, Güran’ın ailesine ve tüm sevenlerine bir kez daha başsağlığı diledi.

Narin Güran’ın ismi, bu parkta yaşamaya devam edecek ve küçük kızın anısı, Ortaköy ilçesinde her zaman hatırlanacak.

Fatma Altınok