Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rafet Altınpınar, taraftarlarımızı Dağılgan’a bekliyoruz!

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona fırtına gibi başlayan Motolux 68 Aksaray Spor, ligin ilk iki haftasında topladığı 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Takım, 15 Eylül 2024 Pazar günü sahasında Karaman Futbol Kulübü’nü konuk edecek ve seriyi sürdürmeyi hedefliyor.

Türkiye 2. Lig Kırmızı

68 AKSARAY SPOR, LİDERLİK KOLTUĞUNU KAPTIRMAK İSTEMİYOR!

Aksarayspor Basın sözcüsü Rafet Altınpınar konuştu:

Kazanmaya devam etmek istiyoruz: Taraftarlarımızı Dağılgan’a bekliyoruz!

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezona fırtına gibi başlayan Motolux 68 Aksaray Spor, ligin ilk iki haftasında topladığı 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Takım, 15 Eylül 2024 Pazar günü sahasında Karaman Futbol Kulübü’nü konuk edecek ve seriyi sürdürmeyi hedefliyor.

LİGE HIZLI GİRİŞ

Motolux 68 Aksaray Spor, sezonun ilk maçında Beyoğlu Yeni Çarşı Spor’u 2-0’lık net bir skorla mağlup ederken, ikinci hafta ise deplasmanda Yeni Mersin İdman Yurdu’nu 3-1 yenerek 6 puanla zirveye yerleşti. Takım, hem sahasında hem deplasmanda gösterdiği performansla taraftarlarının büyük desteğini kazandı.

KARAMAN FK MAÇINA ÇAĞRI

Takımın basın sözcüsü Rafet Altınpınar, Pazar günü saat 16:00’da Dağılgan Stadyumu’nda oynanacak Karaman FK maçına tüm taraftarları davet etti. Altınpınar yaptığı açıklamada, “Tek hedefimiz 3 puan. 3’te 3 yaparak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bu önemli süreçte valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu, onursal başkanımız ve belediye başkanımız Dr. Evren Dinçer ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş’a desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Güçlü bir yönetim, teknik heyet ve oyuncu kadrosu ile taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı da kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

DESTEK ÇAĞRISI: 12. ADAM TRİBÜNDE!

Altınpınar, Aksaray halkını takımlarına sahip çıkmaya davet ederek, “Yediden yetmişe tüm taraftarlarımızı 12. adam olarak Dağılgan Stadyumu’nda görmek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi taraftarlarımızla birlikte galibiyete ulaşacağımızdan eminiz” ifadelerini kullandı.

LİDERLİK KOLTUĞUNU KAPTIRMAK İSTEMİYORLAR

68 Aksaray Spor, Karaman FK maçını da kazanarak ligdeki liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Takım, teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde oynadığı futbol ve ortaya koyduğu mücadele ile sezonun favori ekiplerinden biri olarak gösteriliyor. Pazar günü oynanacak karşılaşmada Aksaray ekibi, seriyi 3 maça çıkarmak ve yoluna kayıpsız devam etmek için sahaya çıkacak.

Taraftarın heyecanla beklediği karşılaşma, şehrin spor atmosferini daha da canlandıracak gibi görünüyor.

Hakan Hidayet Deniz