Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yollar yenileniyor Ortaköy değişiyor: Koyuncu’dan şok eden proje!

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, Kırşehir-Ortaköy arasında yer alan Bozkır köyü yolu ile ilgili açıklamalarda bulunarak yapılan çalışmalara dikkat çekti. “Memleketimiz için canla başla çalışmaya devam” diyen Koyuncu, ilçenin daha modern ve yaşanabilir hale gelmesi için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet

Aksaray Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Kırşehir-Ortaköy güzergahında bulunan Bozkır köyü yolunun genişletilmesi ve yenilenmesi çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. Koyuncu, bu çalışmalarla birlikte güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlandığını ve trafik akışının rahatlatıldığını ifade etti.

Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Bozkır köy yolunun genişletilmesi için gerekli adımların atıldığını belirten Belediye Başkanı Koyuncu, söz konusu projede MHP İlçe Başkanı Fatih Doğan, İl Genel Meclis Üyeleri Fatih Özdal ve Ömer Gölbaşı ile birlikte çalıştıklarını söyledi. Koyuncu, “Söz verdiğimiz gibi Kırşehir-Ortaköy arası Bozkır Köyü yolumuzu en kısa sürede genişletip yenilettik. Bu süreçte emeği geçen Vekilimiz Sayın Ramazan Kaşlı, Valimiz Sayın Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Başkanımız Burhanettin Karataş, İlçe Başkanımız Fatih Doğan ve İl Genel Meclis Üyelerimiz Fatih Özdal ve Ömer Gölbaşı beyefendilere şükranlarımı sunuyorum. Memleketimiz için canla başla çalışmaya devam” dedi.

   

Koyuncu, Ortaköy’ün daha modern ve yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için çalışmaların hız kesmeden süreceğini belirtti. Ayrıca, genişletilen yol sahasında güvenli seyahat imkanı sunarak trafik kazalarının en aza indirilmesinin hedeflendiğini ifade etti. Başkan Koyuncu’nun açıklamaları, ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Fatma Altınok