Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili Vekil Güzelyurt’ta; İlçe halkının sorun ve taleplerini dinledi

Aksaray AK Parti  Milletvekili Hüseyin Altınsoy şehir içerisinde devam eden ziyaretleri kapsamında Güzelyurt ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Aksaray AK Parti  Milletvekili

Milletvekili Altınsoy’a ziyaret esnasında Güzelyurt İlçe Başkanı Ruhi Turgut ve İGM Üyesi Murat Günalp eşlik etti. Milletvekili Altınsoy ilk olarak Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Değirmencioğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Belediye Başkanı ile ilçe genelinde yürütülen çalışma ve projeler hakkında görüşme yapan Milletvekili Altınsoy ilçenin ihtiyaçları üzerine detaylı değerlendirmelerde bulundu. Altınsoy Belediye Başkanı Değirmencioğlu’nu çalışmalarından ötürü tebrik etti.

Daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Altınsoy ilçe halkı tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. İlçe halkının istek ve taleplerine kulak veren Altınsoy, ihtiyaçların giderilmesi için çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu.

Milletvekili Altınsoy konuya yönelik yaptığı açıklamasında, “Güzelyurt İlçe Başkanımız Ruhi Turgut ve İGM Üyemiz Murat Günalp ile birlikte Güzelyurt Belediye Başkanımız Ünal Demircioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim İlçemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Esnaf ve vatandaşlarımızla hemhal olduk” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Fatma Altınok 

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde
Sıradaki Haber Belediye Başkanı Dinçer, “Öncelik yayaların”