Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da misafirlikte hırsızlık iddiası; Yaşlı kadının feryadı polisi harekete geçirdi!

Aksaray’da bir kadın, misafirliğe gittiği evde altınlarının çalındığını iddia ederek polisten yardım istedi. Emniyet ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Aksaray’da bir kadın, misafirliğe

Aksaray’ın Gücünkaya Köyü’nde ikamet eden N. T., (76) Çiftlik Mahallesi’nde yaşayan kardeşi A. T.’in evine misafir olarak gittiğini iddia ederek, geceyi evde geçiren yaşlı kadın, sabah saatlerinde bazı altınlarının çalındığını fark ederek polise başvurdu.

Olay, Aksaray’ın Çiftlik Mahallesi’nde yaşandı. Gece boyunca kardeşinin evinde kalan N. T., sabah uyandığında bir büyük ve iki küçük altınının kaybolduğunu fark etti. Altınların, evde kendisiyle birlikte kalan H. T. tarafından alındığını ileri süren N. T., büyük bir üzüntü içinde Çarşı Merkez Polis Merkezi’ne başvurdu.

Olay hakkında konuşan N.T. “Benim kardeşim hasta ve hastayken gelin bakmadı. Ötekiler de hiç bakmıyor. Benim kardeşim yatalak. Ben onun yanına vardım, altınımı almış. Altınını aldım dedi. Bir büyük iki de yarım altınım vardı. Başka yok. Hepsini almış. Benim akrabam aldı altınımı. H. T. İsimli akrabam aldı. Ben 76 yaşındayım, kardeşimi versinler ben bakarım kardeşime. Onlar bakmıyorlar. Benim ayakkabımı kötüledi, eşyalarımı kötüledi. İnsan Allah’tan korkar. Benim kimsem yok, bir Allah’ım var” sözlerine yer vererek yürek burkan ifadeler kullandı.

N. T.’in şikayeti üzerine harekete geçen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ekipleri, yaşlı kadını karakola götürerek ifadesini aldı. Polis ekipleri, olayın aydınlatılması ve altınların bulunması için detaylı bir soruşturma başlattı.
Yetkililer, konuyla ilgili açıklama yapmazken, şüpheli olarak adı geçen H. T.’in ifadesine başvurulacağı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor. Polis şikayet üzerine olayla ilgili inceleme başlattı.

Ağustos Gerçe