Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın Emekli Dinlenme Evi tıklım tıklım! Başkan Dinçer: “Emeklilerimize hizmet boynumuzun borcu!

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde hayata geçirilen projeler arasında yer alan Emekli Dinlenme Evi, her gün yüzlerce emekliyi ağırlamaya devam ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray’da emeklilerin en uğrak noktası olarak ön plana çıkan Emekli Dinlenme Evi, erkek vatandaşların yoğun bir şekilde ilgisini görüyor. Özellikle açık alanda olması ve çok miktarda emekli vatandaşı ağırlama kapasitesi olması nedeniyle Emekli Dinlenme Evi, emekli olan erkek vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Aksaray Belediyesi tarafından emeklilere yönelik verilen hizmetler arasında yer alan Emekliler Dinlenme Evi, tıpkı emeklilere yönelik yapılan berber hizmeti kadar beğenilmiş durumda. Yaz aylarının sonuna yaklaşılması nedeniyle de emekli vatandaşalar, dinlenme evinin tadını çıkarıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Emekli amcalarımızın hem dinlenebilecekleri hem de sosyalleşerek yeni arkadaşlıklar edineceği bir yer. Ayrıca, hemen yanında hayata geçirdiğimiz; Emekli Berberimiz ile ücretsiz traş hizmeti veriyoruz. Başımızın tacı emeklilerimize konforlu ve keyifli bir yaşam alanı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe