Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yavuz Ağıralioğlu’nun kuracağı yeni parti için Aksaray’da istişare toplantısı

İYİ Parti’den ayrılan Yavuz Ağıralioğlu’nun genel başkanlığını yapacağı ve 29 Ekim 2024 tarihinde kurulması beklenen yeni partinin Aksaray’daki ilk istişare toplantısı, 14 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 14:00’te Kültürpark Çınaraltı Kafe’de gerçekleşecek.

İYİ Parti’den ayrılan Yavuz

Toplantı, partinin Kurucular Kurulu’nda yer alması ve teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alması beklenen 27. Dönem Aksaray Milletvekili Ayhan Erel başkanlığında yapılacak.

Toplantıda, yeni partinin Aksaray İl Başkanlığı için adayların belirlenmesi ve partide görev almak isteyen kişilerin değerlendirilmesi amacıyla istişareler yapılacak. Ayrıca partinin Aksaray’daki yapılanmasıyla ilgili önemli kararlar alınacak.

Ayhan Erel, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den istifa etmişti ve şimdi yeni partide aktif rol alacak. Erel, Aksaraylıları bu önemli toplantıya davet ederek, partinin Aksaray’daki yapılandırılmasına katkıda bulunmak isteyen herkesi katılıma çağırdı.

Yeni partinin, Türk siyasetinde önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor ve Yavuz Ağıralioğlu’nun liderliğinde güçlü bir siyasi hareket olarak sahneye çıkması hedefleniyor.

Avni KURU

Aksaray'ın Hasandağ eteklerinde gece saatlerinde
Sıradaki Haber Hasandağı eteklerinde şok görüntü: 50’ye yakın domuz sürüsü geceyi beldede geçirdi!