Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çevre Bakanlığı 53 İlde 747 Arsayı Satışa Çıkardı: Yüzde 25 Peşinat ve 24 Ay Vade İmkânı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 53 ilde toplam 747 arsayı yatırımcılara sunuyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim

Açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek satışlar için yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade seçeneği tanınacak. Ayrıca, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı da sunuluyor.

İstanbul’da 71 Arsa, Ankara’da 138 Arsa

Bakanlığın yaptığı açıklamaya göre, arsa satışları 10-12 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Ankara’da 138 arsa 10 Eylül’de, Adana ve Muğla’da 34 ve 41 arsa 11 Eylül’de, İstanbul** ve Mersin’de ise sırasıyla 71 ve 76 arsa 12 Eylül’de açık artırma ile satışa sunulacak. Arsalar, sanayi yatırımı, konut yapımı ve tarım faaliyetleri gibi çeşitli amaçlarla kullanılabilecek şekilde sunuluyor.

Yatırımcılara Peşin Ödemede İndirim

Yatırımcılar için cazip fırsatlar sunan bu satışta, peşin ödemeyi tercih edenler için yüzde 20 indirim sağlanacak. Satın alınacak arsalar, geniş bir kullanım yelpazesine sahip olup, farklı metrekare seçenekleri ile çeşitli yatırım alanlarına hitap ediyor.

Açık Artırma Hem Fiziki Hem Online

Açık artırmalar, 10-11-12 Eylül tarihlerinde saat 10.30’da Ankara Çankaya’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu ile İstanbul Halkalı’daki TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, internet üzerinden de teklif verilebilecek.

Açık artırmaya katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin, katılım teminatı olarak Emlak Yönetim’in banka hesabına ilgili tutarı yatırmaları gerekiyor.

Bakanlık, özellikle gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini belirtiyor.
Haber Merkezi

Konya, Aksaray ve Karaman’da bulunan
Sıradaki Haber Yok böyle fırsat! 209 taşınmaz şok ihale ile kiralanacak!