Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da yenilik: Soslu tavuk pilav ile yeni bir lezzet deneyimi

Aksaray’da gastronomi dünyasında bir yenilik yaşanıyor. Şehirde ilk kez sunulan köri soslu tavuk ve barbekü soslu tavuk, esnaf tarafından büyük ilgi gördü.

Aksaray'da gastronomi dünyasında bir

Belediye binasının arkasında, Somuncuoğlu İş Merkezi’nin yanında bulunan işletme, akşam 22:00’ye kadar hizmet veriyor ve paket servis seçeneği sunuyor. İşletme, 24 yaşındaki genç girişimci Muhammed Batur tarafından yönetiliyor ve KOSGEB desteğiyle açıldı. Aile işletmesi olarak hizmet veren bu mekan, ev konforunda lezzet sunmayı hedefliyor.

Aksaray’daki bu yeni işletme, sunduğu özgün soslar ve aile işletmesi olmanın verdiği samimiyet ile şehirdeki lezzet seçeneklerine taze bir soluk getiriyor. Evdeki lezzeti aratmayacak kalitedeki yemekler, müşteri memnuniyetini artırmayı vaat ediyor.

İşletmenin açılışının ardından açıklamada bulunan genç işletmeci Muhammed Batur; “Yaklaşık 5 yıldır Türkiye’nin farklı noktalarında aşçılık alanında çalıştım. En sonunda doğduğum, büyüdüğüm şehir Aksaray’da bir sokak lezzetleri işletmesi açmaya karar verdim. Ben Aksaray’a bil ilki getirerek, barbekü ve köri soslu tavuk pilav lezzetlerini sundum. Aksaray esnafı özellikle köri ve barbekü soslu lezzetleri çok beğendiler. Bu sebeple ürünlerimi çeşitlendireceğim” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe