Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı vatandaşlardan Görme Engelliler Spor Kulübüne manevi destek

Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü’nün başarısında Aksaraylı sporseverler de ortak oluyor. Aksaraylı vatandaşlar, Görme Engelliler Spor Kulübü sporcularını yalnız bırakmıyor.

Aksaray Görme Engelliler Spor

Bölgesel karşılaşmalarda Aksaray’ı temsil eden Görme Engelliler Spor Kulübü, ilk karşılaşmalarda sergilediği performansı ile adını liderliğe yazdırmıştı. Aksaray’a gelerek antrenmanlarını burada sürdüren Görme Engelliler Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde Aksaraylı spor severlerin kendilerini yalnız bırakmamalarına yönelik çağrıda bulunmuştu. Bu çağrıya Aksaraylı vatandaşlardan karşılık geldi.

Aksaraylı vatandaşlar, Görme Engelliler Spor Kulübü antrenmanlarına giderek burada sporculara destek oldu. Konu hakkında açıklama yapan sporcular ise, “Evet Turnuva öncesi antrenmanlara son hızla devam ediyoruz ve bizleri değerli misafirlerimiz yalnız bırakmıyor…Bugünkü misafirlerimiz antrenmandan sonra bizlere tatlı ikramında bulunan bizlere moral motivasyon veren Aksaray Yetim ve Engeli Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Emre Yıldırım, Kadın kolları başkanı Zeynep Kılıç ve yönetimine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe