Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milli Takım’ın rakibi İzlanda: Maç nerede ve hangi kanalda?

Avrupa Uluslar B Ligi 4. Grupta mücadele eden Türkiye A Milli Futbol Takımı, İzmir’de İzlanda’yı konuk ediyor. Maç bu akşam TSİ 21.45’te başlayacak.

Avrupa Uluslar B Ligi

Avrupa Uluslar B Ligi 4. Grupta ilk maçına deplasmanda Galler karşısında çıkan Türkiye, ilk maçından 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Uluslar Ligi’ndeki ikinci maçında Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nda İzlanda karşısında galibiyet arayacak olan Ay-Yıldızlılar, maça motive olmuş durumda.

Maç Hangi Kanalda

Milli Takım’ın Avrupa Uluslar B Ligi 4. Grupta İzlanda ile oynayacağı maç, TV 8 ekranlarından ve Exxen platformundan canlı olarak TSİ 21.45’ten itibaren yayınlanacak.

Milli Takım’da Eksikler Dikkat Çekiyor

Avrupa Uluslar B Ligi 4. Grupta oynanan ilk maçta Galler ile 0-0 berabere kalınan maçta kırmızı kart gören Galatasaray’ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, İzlanda karşısında forma giyemeyecek. Barış Alper’in yanı sıra EURO 2024’te sergilediği futbolla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe’den İngiliz ekibi Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Real Madrid ve Türk futbolunun geleceği olarak görülen Arda Güler’in ise durumunun ilerleyen saatlerde netleşeceği öğrenildi. Milli Takım’da bir diğer yıldız isim olan Enes Ünal da sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

Maçın Hakemi Arnavutluk’tan

Avrupa Uluslar B Ligi 4. Grubun ikinci karşılaşmasında Türkiye-İzlanda karşılaşmasını Arnavutluk Futbol Federasyonu’ndan Enea Jorgji yönetecek. Jorgji’nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Denis Rexha ve Ridiger Çokaj yapacak.

İzlanda ile 14. Randevu

İzmir Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda İzlanda’yı konuk edecek olan Milli Takım, İzlanda karşısına 14. Kez çıkacak. Daha önceki maçlarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Ay-Yıldızlılar, İzlanda karşısında çıktığı 13 maçın 8’inde mağlup oldu, 3 kez berabere kaldı ve 2 kez galibiyet sevinci yaşadı. Bugün oynanacak karşılaşma ile Milliler, İzlanda karşısındaki 3. Galibiyetini almak istiyor.

Hakan Hidayet Deniz