Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da havaya ateş açan maganda; 2 kişiyi vurdu

Aksaray Merkez Yeşiltepe kasabasındaki bir düğünde, bir şahsın elindeki tabancanın ateş alması sonucu 1 ağır iki kişi yaralandı.

Aksaray Merkez Yeşiltepe kasabasındaki

Aksaray ili Merkez ilçesine bağlı Yeşiltepe kasabasında gerçekleşen düğün, silahın ateş alması sonucu yaşanan kaza nedeniyle büyük bir üzüntüye yol açtı. Olayda 1 ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; 08 Eylül 2024 tarihinde saat 20:00 sıralarında Yeşiltepe kasabasında düğün salonunda meydana gelen olayda, İbrahim A. isimli şahsın elinde bulunan tabanca aniden ateş aldı. O esnada düğün salonunda bulunan Merve Nur B. (18) ve Üsküdar A. (69) isimli şahıslar, tabancanın ateş alması sonucu yaralandı. Merve Nur B.’ın hayati tehlikesi bulunmadığı, ancak Üsküdar A.’ın durumunun ciddi olduğu bildirildi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve tabancanın neden ateş aldığına dair teknik incelemelerin sürdüğünü belirttikten silahla ateş açan İbrahim A. Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Düğün sahipleri ve çevredekiler, yaşanan kaza nedeniyle büyük bir şok ve üzüntü yaşadıklarını ifade ederken Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Fatma Altınok