Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GENÇLİK HASAN DAĞ DİYOR

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın önceki haftaaçıkladığı erken seçim tarihi 24 haziran’da, aksaray’ı tbmm’de temsil edecekisimler şimdiden merak konusu oldu. son yapılan değişikliklerle aksaray’ınmecliste temsil sayısı 3’ten 4’e yükseldi. ak parti’nin milletvekili adaylarımerakla beklenirken gençlerden temsil konusunda talep geldi. 

aksaray  anadoluaslanları İşadamları derneği (askon) yönetim kurulu başkanı hasan dağ’ın adayolmasını isteyen gençlik platformları dağ’ın aksaray gençliğine, genç yaşındagösterdiği başarılarla örnek teşkil edeceği konusunda birleşti.

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın “siyasette gençlereyer vermek ustalığın şiarındandır” sözlerini örnek veren gençlik platformlarıkendilerini en iyi şekilde temsil edeceğine inandıkları hasan dağ içinçalışmalara başladı. dağ’ın  başarılı işve eğitim yaşamının ve sivil toplum kuruluşlarında yaptığı çalışmaların örnekolduğunu ifade eden aksaray gençlik platformları, aksaray’da milletvekilleriarasında en genç ismin dağ olacağına inandıklarını belirterek sokak sokakçalışmalara destek vereceklerini de bildirdi. dağ’ın ak parti genel merkezi’ndede örnek gösterildiği ifade edilerek 24 haziran seçimlerinde gençlerin ilkelden temsilinin önemine dikkat çekildi.

hasan dağ kimdir?

1995 yılında taşpınar’da doğdu. 2011-2013 yıllarıarasında milli eğitim bakanlığı ve türkiye büyük millet meclisinin ortaklaşayürüttüğü Öğrenci meclisleri’nde aksaray İl başkanlığı yaptı. 2014 ile 2016yılları arasında Üniversite konseyi başkanlığı ve genç diplomatlar platformugenel başkanlığı yaptı. Üniversite eğitimini siyaset bilimi ve uluslararasıİlişkiler bölümünde tamamladı. yüksek lisans eğitimini ise uluslararası ticaretve lojistik bölümü’nde yaptı. dağ, 2017 nisan ayından bugüne kadar dünya çapındafaaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları içerisinde bulunan, necmettinerbakan hoca tarafından kurulan anadolu aslanları İşadamları derneği ( askon)aksaray il başkanlığı yapmaktadır.  hasandağ bir çok sivil toplum kuruluşunda ve sosyal projelerde halen aktif olarakgörev yapmaktadır.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Turan Yaldır, yeni komisyon üyeliğiyle
Sıradaki Haber İYİ Parti Aksaray Milletvekili Yaldır, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliğine seçildi!