Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Görme Engelliler Derneği’nden Aksaray Valisi’ne Ziyaret!

Türkiye Görme Engelliler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Fikret Özkaya ve dernek üyeleri, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Türkiye Görme Engelliler Derneği

Türkiye Görme Engelliler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Fikret Özkaya, dernek üyeleri ile birlikte Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Görme engelli bireylerin sorunları ve çözüm önerilerinin ele alındığı ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti.

Ziyaret sırasında, dernek başkanı Fikret Özkaya, Aksaray’daki görme engelli bireylerin yaşadığı zorlukları ve ihtiyaçlarını dile getirdi. Engellilerin topluma kazandırılması için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Kumbuzoğlu, engelli bireylerin yaşam kalitesinin artırılması adına valilik olarak ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Vali Kumbuzoğlu, ziyaretin sonunda Fikret Özkaya ve dernek üyelerine teşekkür ederek, “Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Görme engelli vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve onların yaşam standartlarını iyileştirmek için her zaman yanınızdayız,” dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Ağustos Gerçe