Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sportif Direktör Ateş, galibiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu

Motolux 68 Aksarayspor Sportif Direktörü Yakup Ateş, Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup’ta Beyoğlu Yeni Çarşıspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından kritik açıklamalarda bulundu.

Motolux 68 Aksarayspor Sportif

Ateş, galibiyetin önemine değinerek, takımın hedeflerinin büyük olduğunu vurguladı.

Ateş, galibiyetin sadece bir başlangıç olduğunu belirterek, “Artı 3 puan olduktan sonra 1-0 veya 2-0’ın bir önemi yok. Çalışmalarımız sonucunda emeklerimizin boşa gitmediğini görmek bizleri mutlu ediyor. Bu galibiyet, 34 haftalık bir maratonun başlangıcıdır. Maratonun sonunda Aksarayspor şehrine hak ettiği bir üst lige çıkmanın sevincini yaşatmak istiyoruz” dedi.

Takım içerisindeki uyum ve birlikteliğin yüksek olduğunu ifade eden Ateş, “Şu anda takımımızda çok iyi bir ortam var. Gerek takımımız, gerek teknik ekibimiz, gerekse yönetimimiz ile şu anda müthiş bir bütünleşme yaşıyoruz. Şehrin bu şekilde kenetlenmesi, başarıya giden yolda en büyük motivasyon kaynağımız olacak. İnşallah bu sezon, gelecek maçları kazandıkça taraftarlarımızı daha çok göreceğiz. Hep birlikte başaracağız!” şeklinde konuştu.

Yakup Ateş’in bu açıklamaları, Aksarayspor taraftarları arasında büyük bir heyecanla karşılanırken, takımın bu sezonki performansı için de umutları artırdı. Ateş, takımın şehri hak ettiği üst lige taşıma hedefine olan inancını yineledi.

Hakan Hidayet Deniz