Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinde Bayrak Değişimi

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şubesi kurucusu olarak başlayıp 3 yıldır başkanlık görevini yürüten başarılı başkan Mehmet Akbulut, Dernek Genel merkezinde görevlendirilmesi nedeniyle, bayrağı başkan yardımcısı İzzet Söyler’e devretti.

Türkiye Harp Malülü Gaziler,

Devir teslim töreni Mehmet Akbulut’un konuşmaları ile devam etti, dua ile sona erdi.

109 YILLIK ÇINAR OLAN DERNEĞİN HİKAYESİ

3 Yılı kısaca özetleyen Akbulut, “Değerli Şehit Annelerim, Şehit Babalarım, Şehidimizin Emanetleri Kıymetli Eşleri, Kader Birlikteliği yaptığım, Kahraman Gazi Arkadaşlarım; Aksaray Şube Başkanlığını kurucu başkan olarak, görevimi 2021 yılından itibaren 3 yıldır yürütmekteyim. Şehit ailelerimize ve gazilerimize hizmet yolunda ekibimle birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Derneğimizi dairesi olan bir yapıya kavuşturduk. Kendi kendine yeten bir oluşumu ortaya çıkarmayı başardık. İkinci bir hesap gözetmeksizin tüm faaliyetleri Allah rızası için yaptıklarını, ortada bir başarı varsa bunun tüm teşkilata ait olduğunu vurguladı.

Şimdiye kadar yapılan hizmetlerden kısaca bahseden Akbulut, bu iyiliklerin samimi dayanışmanın bir ürünü olduğunu ifade ederek, emeği geçenler için teşekkür etti.

Ben, 109 Yıllık Bir Çınarın Gölgesinde, bu kutlu yolda daha fazlasını yapmak için; Bu milletin her bir ferdine, daha ne verebiliriz diyerek projeler üretmek, Vatanı için can adayan, bu millet için can verenlerin yanında yer almak, Onların şerefli mücadelesini daha ileriye taşımak, *Şehitlik, En Yüce Mertebe; Gazilik İse Şereflerin En Büyüğü” olduğunu her yerde anlatmak, Sizlere duyduğum derin saygı ve minnetin bir ifadesi olarak, Şehitlerimizin Aziz Hatırasını yaşatmak ve Gazilerimizin onurunu korumak için, “Ölürsem Şehit, Kalırsam Gazi” diyerek şanlı geçmişin bir parçası olan Enver Paşa’nın Mirası Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Genel Merkezinde Görevlendirilmenin Onurunu Yaşıyorum.  Yeni başkanımız İzzet Söyler’i desteklediğimi ifade eder, başarılar dilerim. Başkanlık görevini %100 ittifakla başkan yardımcısı çok kıymetli kardeşim İzzet Söyler’e devretmekten dolayı da ayrıca mutlu olduğunu söyleyen Akbulut, bundan sonra aynı heyecan ve azimle Aksaray’da hareketin devam edeceğine yürekten inandığını vurguladı.
“Beni bu göreve layık gören Genel başkanımız sayın Mustafa Işık’a şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle başta Gazi mustafa kanal Atatürk, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anar, hayatta olan gazilerimize sağlık sıhhat ve afiyetler dilerim” dedi.

Bülten

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren
Sıradaki Haber Aksaray’da askerlerin anıları yaşatılıyor, Şehitler Müzesine yoğun ilgi