Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GEÇMİŞİN DEVLERİ YARIŞTI

aksaray belediyesi geçmişin devlerinin

aksaray belediyesi geçmişin devlerinin katıldığı 5. ihlaraklasik otomobil festivalidüzenledi.58 klasik otomobil  klasik otomobil severleri ile aksaray da  buluştu.

15 temmuz milli irade meydanında 58 klasik araç,  iki gün boyunca sürecek ihlara  klasik otomobil festivali  yarışmasıaksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı tarafından start aldı.

5. ihlara klasik otomobil festivalinde aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı yaptığı açıklamada; busene 5.sini düzenlediğimizklasik otomobiller yarışması ihlara rallisi bunu yapmaktan mutluluk duyuyoruz.hem klasik otomobil sevenlerini aksaray da buluşturuyoruz. hem de aynı zamandaaksaray’ımızın tarihi ve coğrafi güzelliklerini gelen yarışmacılarımızagöstermiş oluyoruz. bunlar bizim için çok büyük mutluluk ve her sene giderekartan bir taleple bu yarışmayı gerçekleştiriyoruz. bu sene 58 tane aracımızyarışmanın içerisinde 12 tanede sergilemek maksadıyla araçlarımız var. yine buyarışma kapsamı içerisinde bir güzellik daha var. aksaray’ımızda bulunan klasikotomobil sevenleri için yepyeni bir ortam oluştu. onlar bir dernek oluşturdularve aksaray da garajlarında bekletmiş oldukları araçları gün yüzüne çıkardılarişte bu sene sergiliyorlar  geleceksenede muhtemelen yarışmaya katılacaklar. bu aslında dalga, dalga yayılıyor.Önce çok kısıtlı bir alanda iken şimdi türkiye’nin dört bir yanından gelip buyarışmaya katılanlar var. ben onlara tekrar hoş geldiniz diyorum. İki günboyunca sürecek olan bu etkinliğimizi inşallah güzel bir şekildedeğerlendirirler ve aksaray’ımızdan mutlu bir şekilde ayrılırlar. hemaksaray’ımızın tanıtımına hem de klasik otomobillere desteğimiz oldu. emeğigeçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

yarışmaya katılan klasik araç sahipleri aksaray da böylebir yarışma düzenlenmesinden dolayı aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgıya  teşekkür ederek klasik araçlarhakkında bilgi verdiler. klasik araç sahipleri ile bir araya gelmek bizlerimutlu ediyor keyifli bir zaman geçirmemize neden oluyor dediler.

bu araçlar trafikte kullanılmıyor garaj arabaları diyen  klasik otomobil sahibi turgut kantarcı bu tiporganizasyonlarla  sahipleri gündemegetiriyor ve trafikte kullanmış oluyor. bu otomobilleri görmemiş birçok insangörüyor tanıyor ve bilgi ediniyor.bir nevi sosyal bir etkinlik olmuş oluyor.

klasik otomobiller festivaline bu yıl klasik motorlarlabayan sürücüler de katıldı.

klasik bmv motoru ile bu yıl ilk katılan serpil kalaycı;eski bir motosiklet yarışçısı ve gezgini olarak dünyayı geziyorum. bmv sürücüsüyümdünyada birçok yeri gezdim ama ilk defa klasik bir motorla klasik bir parkurtamamlayacağım. babamdan yadigar bir motorla babamda eski bir yarışçı şampiyononun motoru 70 model her halde en zorlu rotalardan biri olacak dedi.

programa  aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti il başkanı hüseyin altınsoy, akparti merkez İlçe başkanı hamza aktürk, ak parti geçlik kolları başkanı mehmetemin kılıç, parti yöneticileri, stk temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse,
Sıradaki Haber Aksaray Adliye yeni binası tüm birimleri bir araya toplayacak!