Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇOCUKLARIMIZ, AYDINLIK YARINLARIMIZIN GÜVENCESİDİRLER

akparti İl başkanı hüseyin

akparti İl başkanı hüseyin altınsoy, 23 nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramıdolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

bütünçocuklara barış dolu, mutluluk dolu bir dünya temenni ettiğini belirten başkanaltınsoy yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi: “türkiye büyük millet meclisi’ninaçılış tarihi olan 23 nisan 1920 gününün, çocuklara armağan edilişinin 98.yılını kutluyoruz.

23 nisançocuk bayramı dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıdır. bu tarih aynı zamandaülkemizde milli egemenliğin temelinin atıldığı bir tarihtir. bizler milletolarak büyük mücadeleler sonrasında tesis ettiğimiz barışı, zorlu şartlarsonrasında elde ettiğimiz bağımsızlığımızı tüm dünya çocuklarıyla birliktepaylaşıyoruz. tbmm’nin açıldığı günün, yarının gençleri ve büyükleri olançocuklara dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olarak armağan edilmesi, çocuk vegençlere verilen önemin en güzel göstergesidir. milletimizin en değerli varlığıçocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlıkyarınlarımızın güvencesidirler. Çocukların sevgi ve hoşgörü dolu bir ortamdayetiştirilmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi, beklentilerinin karşılanması,sorunlarına çözüm bulunabilmesi ve umutlarının canlı tutulabilmesi, geleceğineyön verecek güçte bireyler olarak toplumsal yaşamda yer alabilmeleri temelamaçlarımız arasında ilk sıralarda yer almaktadır. cumhuriyetimizin kurucusugazi mustafa kemal atatürk, meclis üstünlüğünü temel ilke olarak benimsemiş,milli mücadelenin zor şartlarında dahi türkiye büyük millet meclisi’nindemokratik bir zemin olarak muhafazasına büyük önem göstermiştir.Çocuklarımızhepimizin geleceğidir. ben bu vesileyle ülkemizin ve dünyamızın geleceğinin,çocuklarımızın gözleri gibi parlak ve ışıltılı olmasını diliyorum. İnanıyorumki, bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir türkiye’yi inşa edecek,dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır.
bu duygu ve düşüncelerle, dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıylakutlanan tek çocuk bayramı olan 23 nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı‘nıkutluyor, sevgi ve barışın her zaman daim olmasını temenni ediyorum.”İfadelerine yer verdi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da otomobil ile motosiklet çarpıştı
Sıradaki Haber Aksaray’da Motosiklet ve Otomobil Çarpıştı: Sürücü yola savruldu!