Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HALK OYUNLARI YARIŞMASI YAPILDI

aksaray’da, türkiyehalk oyunları federasyonu

aksaray’da, türkiyehalk oyunları federasyonu tarafından kulüpler arası halk oyunları yarışmasıdüzenlendi.  yarışmayı aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, türkiye halk oyunlarıfederasyonu genel sekreteri, aksaray gençlik hizmetleri ve spor İl müdürücüneyt alkan, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli takip etti. 

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı, kulüpler arası halk oyunları yarışması içintürkiye’nin dört bir yanından gelen misafirleri böylesi bir platformdaağırlamaktan onur duyduğunu belirterek yarışmacı ekiplere başarılar diledi.

atatürk kapalı sporsalonunda minikler dalında 6 ve yıldızlar dalında 8 kulübün katılımıyla yapılankulüpler arası halk oyunları yarışması büyük çekişmeye sahne oldu.

yarışmada düzenlemesizdalda yarışan minikler kategorisinde birinci adana Şakirpaşa spor kulübü ikinciaydınevler 38 halk oyunları gençlik spor kulübü üçüncü topçam spor kulübü oldu.yıldızlar kategorisinde yarışan kulüpler arasında ise birinci seyhan belediyespor kulübü ikinci Çorum beden eğitim Öğretmenleri spor kulübü üçüncü nevşehirbelediyesi spor kulübü oldu. minikler dalında birinci olan adana Şakirpaşa sporkulübü’ne kupasını aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı takdim etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da otomobil ile motosiklet çarpıştı
Sıradaki Haber Aksaray’da Motosiklet ve Otomobil Çarpıştı: Sürücü yola savruldu!