Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor, ilk etap çalışmalarını tamamladı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Motolux 68 Aksarayspor FK, ilk etap çalışmalarının sonuna geldi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren

Motolux 68 Aksarayspor FK, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Aksaray’da tamamladı. Temsilcimiz, 14 Temmuz’da başladığı ilk etap çalışmalarını 28 Temmuz’da sona erdirdi. Teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde yapılan çalışmalar, futbolculara kuvvet, dayanıklılık ve fiziksel güçlendirme odaklı olarak gerçekleştirildi.

Kapsamlı Antrenmanlar ve Transferler

İlk etap çalışmaları, Motolux 68 Aksarayspor FK’nın Aksaray’daki kendi tesislerinde yapıldı. Bu süre zarfında takım, hem sezon hazırlıkları hem de transfer çalışmalarıyla yoğun bir dönem geçirdi. Takıma dahil edilen toplam 19 yeni futbolcu, ilk etap çalışmalarına katılarak takımla uyum sağlamaya başladılar. 26 kişilik ekiple yapılan antrenmanlar, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenman şeklinde gerçekleştirildi.

Yeni Sezonda Büyük Hedefler

Motolux 68 Aksarayspor FK, yeni sezonda yaptığı transferlerle Türkiye İkinci Ligi’nde dikkat çeken kulüpler arasında yer aldı. Yönetim kurulu ve teknik ekip, takımın hedefini birinci lig olarak belirledi. Transferlerin ardından beklentiler oldukça yükseldi ve kulüp, yeni sezonda büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

Ara ve Devam Eden Hazırlıklar

Motolux 68 Aksarayspor futbolcuları, pazar günü başladıkları tatilden 31 Temmuz Çarşamba günü dönecekler ve Aksaray’daki tesislerde çalışmalarına devam edecekler. Üç günlük iznin ardından tekrar yoğun antrenman programına başlayacak olan takım, Aksaray’daki hazırlıklarını 8 Ağustos’a kadar sürdürecek. Siyah-beyazlı sporcular, 10 Ağustos’ta yeniden bir araya gelecekler ve üçüncü etap çalışmalarını Bolu’da gerçekleştirecekler. Bu çalışmalar 20 Ağustos’a kadar sürecek ve 23 Ağustos’ta yeniden Aksaray’da bir araya gelerek ligin ilk haftasında oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacaklar.

Son Gün Çift Kale Maçı

İlk etap çalışmalarının son gününde Motolux 68 Aksarayspor FK, kendi aralarında 11’e 11 çift kale maç yaptı. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Takımın gollerini Ercan Yazıcı ve Cengiz Ötgün kaydetti. Son gün çalışmasını siyah-beyazlı yöneticiler de takip ederek, futbolcuların performansını yerinde gözlemlediler ve takımın durumundan memnun olduklarını ifade ettiler.

Transfer Çalışmaları Sürüyor

Motolux 68 Aksarayspor FK, transfer çalışmalarını bir orta saha ve bir hücum oyuncusu ile tamamlamayı planlıyor. Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro oluşturmayı hedefleyen kulüp, son transferlerle kadrosunu daha da güçlendirecek.

Hakan Hidayet Deniz