Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Filenin Sultanları için olimpiyatlarda ilk maç günü!

Yaz olimpiyatlarının bu yıl Paris’te yapılıyor olması nedeniyle geçtiğimiz günlerde kafile olarak Paris’e giden Filenin Sultanları, bugün olimpiyatlardaki ilk maçına çıkıyor.

Yaz olimpiyatlarının bu yıl

Filenin Sultanları kadrosunda sakar oyuncu yer almazken, ilk açıklanan kadroda yer almayan başarılı smaçör İlkin Aydın da Filenin Sultanlarının 14 kişilik kadrosuna dahil olmuştu. Aydın’ın da takıma katılmasıyla birlikte Filenin Sultanlarının performans gücünün ve hücum etkisinin artması öngörülürken,  Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımı için bugün ilk maç heyecanı yaşanacak.

Olimpiyatlardaki ilk maçını Hollanda A Milli Kadın Voleybol takımı ile oynayacak olan Filenin Sultanları, 29 Temmuz (bugün) saat 10.00 itibariyle maç heyecanı yaşayacak. Paris Olimpiyatları’nda C Grubunda yer alan Filenin Sultanları’nın içerisinde bulunduğu grupta; Dominik Cumhuriyeti ve İtalya da yer alıyor.

Filenin Sultanlarının ilk olimpiyat maçına nasıl başlayacağı merak konusu olurken, Türkiye’de voleybolseverler tarafından 10.00 itibariyle nefesler tutulacak.

 

Ağustos Gerçe