Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu’dan çocuklara aşure sürprizi

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ederek, burada Muharrem Ayı dolayısıyla çocuklara aşure ikramında bulundu.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında mevsimlik tarım işçileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Aksaray’da mevsimlik tarım işçilerine yönelik toplantı yapılmıştı. Toplantı kapsamında Aksaray’daki mevsimlik tarım işçilerinin sorunları ve ihtiyaçları hakkında görüşülürken, Vali Kumbuzoğlu bugün mevsimlik tarım işçileri ve çocukları ile bir araya geldi. Vali Kumbuzoğlu, ziyareti sırasında çocuklara aşure ikramında bulundu.

Yeşilova’da mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına yönelik hazırlanan eğitim sınıfına giderek çocuklarla bir araya gelen Vali Kumuzoğlu, çocuklara bir sürpriz yaparak aşure ikramında bulundu.

Muharrem Ayı olması nedeniyle Türkiye’nin dört bir yanında aşureler pişerken, Aksaray’da da pek çok yerde aşure pişirilmeye ve ikram edilmeye devam ediyor. Bu kapsamda mevsimlik tarım işçilerinin çocukları ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, çocuklara aşure ikram etti. Görenlerin yüzlerini gülümseten bu anlar; paylaşmanın, birlik ve beraberliğin bir yansıması olarak yorumlandı.

 

Ağustos Gerçe