Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI SİZDEN BİRİ OLSUN

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin

aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı kariyer günleri kapsamında bu kez abdülhamidhan fen lisesi öğretmenleri ve öğrencileriyle buluşarak gelecek ve kariyerplanlaması hakkında söyleşi gerçekleştirdi.

abdülhamid han fen lisesi okulunun konferans salonunda düzenlenen söyleşi programına aksaray belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı’nın eşi hasibe yazgı, okul müdürü hacı berber,öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

başkan yazgı,konuşmasında, fatih sultan mehmet, piri mehmet paşa,  leonardo diserpieroda vinci,jules verne dünyada ilk robotu yapan müslüman bilim adamı robotikbilimin öncüsü el cezeri,tıp ve felsefe alanında öncü olan İbn-i rüşdve dünyacaünlü fizikçi mıchıokaku’dan bahsederek öğrencilere tarih ve gelecekle ilgiliçok önemli bilgiler aktardı.

başkan yazgı “ buanlattığım insanların hepsinin ortak özelliği hepsi hayal kuruyor. hepsininideali var. hedefi var. bir kere hayatınızda idealiniz ve hedefiniz yoksahiçbir şey yapamazsınız. olduğunuz yerde kalır bir santim dahiilerleyemezsiniz. hayaliniz büyük olsun. ben belediye başkanı olmadan öncebelediye başkanlığının hayalini kuruyordum. başkan olduğum zaman ne türprojeleri hayata geçireceğimin hayallerini kuruyordum. bu hayallerim var kionun için bu çalışmaları yapıyorum. bu çalışmaları yapmaya devam edeceğim.sizler hayatınızda birçok insanı tanıyacaksınız o insanlardan verimli olanlarlaoturup konuşun. değerlendirmelerinizi onlarla yapın. sizin hayatınıza yönverecek size gelecekle ilgili yaşamınızla ilgili, toplumla ilgili sizlere güzelörnekler sunabilecek insanlarla oturup sohbet edin onlarla konuşun.” dedi

başkan yazgı,yaptığıkonuşmanın ardından öğretmen ve öğrencilerin soru,görüş ve önerilerini dinledi.Öğrencilere “İdealinizde ne varsa onu gerçekleştirmek için çaba gösterin” dedi.

program sonrası okul müdürühacı berber kariyer günlerinde öğrencilere aktardığı çok değerli bilgilerdendolayı aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’yateşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Başvuru ve Satış Tarihleri Belli
Sıradaki Haber Aksaray’da dahil, TOKİ 35 ilde 302 arsayı satışa sunuyor