Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Müdürü Güleç, yapımı devam eden sağlık istasyonunda incelemelerde

Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, şehir içerisinde yapımı devam eden Merkez 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunu ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Aksaray Sağlık İl Müdürü

Aksaray’da sağlık alanında verilen hizmetlerin kalitesini arttırmak, sağlık koşullarını iyileştirmek amacıyla başlatılan çalışmaların yanı sıra şehre yeni hizmetler sunulması için yapımı devam eden istasyonda incelemelerde bulunuldu.

İl Müdürü Güleç, yetkilerden gelinen nokta üzerine bilgiler aldı. Projedeki ilerlemeler  hakkında detaylı görüşme yapan Güleç, binanın mevcut durumu, yapılacak olan çalışmalar ve hedeflenen sonuçlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Aksaray’da sağlık hizmetlerinin koşullarını arttırmak, verimliğini üst düzeylere çıkarmak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında şehre hizmete sunulması için çalışmalar yürütülen Merkez 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda İl Müdürü Güleç yerinde incelemelerde bulundu.

Aksaray’a en kısa zamanda hizmete açılacak olan Merkez 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunu şehrin sağlık hizmet koşullarını iyileştireceği ön görülüyor.

Fatma Altınok