Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da hastalar rahat etsin diye; Patoloji laboratuvarı yeni yerine taşınıyor!

Aksaray İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi A Blok’a taşınacak olan Patoloji laboratuvarı inşaatını ziyaret etti.

Aksaray İl Sağlık Müdürü

Geniş hizmet alanı ve yüksek teknoloji tıbbi cihazlarla donatılacak olan yeni laboratuvar, hastanenin Zafer Mahallesi’ndeki eski yerleşkesinden taşınmaya hazırlanıyor.

Hastane Başhekiminden eşlik

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Onur Karaca, ziyaret sırasında Dr. Abdullah Güleç’e eşlik etti. Taşınma hazırlıkları ve inşaatın ilerleyişi hakkında detaylı bilgi aktarıldı.

Yüksek teknoloji ve geniş hizmet alanı

Zafer Mahallesi’nde hizmet veren Patoloji Laboratuvarı, yeni yerleşkesinde geniş bir hizmet alanına sahip olacak. 630 metrekarelik alanda kurulacak olan laboratuvar, yüksek teknoloji tıbbi cihazlarla donatılacak ve bu sayede daha kapsamlı ve hızlı hizmet sunabilecek.

İnşaatta yerinde inceleme

İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, patoloji laboratuvarının yeni yerleşkesindeki inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, projenin aşamaları ve ilerleyişi hakkında hastane idaresi ve yüklenici firmadan detaylı bilgiler aldı.

Sağlık hizmetlerinde yenilikçi adımlar

Yeni patoloji laboratuvarının, hastalara daha hızlı ve doğru tanı konulmasında büyük bir katkı sağlaması bekleniyor. Geniş hizmet alanı ve yüksek teknolojiyle donatılmış olması, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmayı hedefliyor.

Aksaray sağlık hizmetleri için önemli bir adım

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı patoloji laboratuvarının yeni yerine taşınması, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi adına önemli bir adım olarak görülüyor. İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç’in ziyaretinin ardından, projenin hızla tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

Celil Acar

Aksaray’da, sivil toplum kuruluşları Gazze’deki
Sıradaki Haber Aksaray’da Gazze İçin Yürüyüş: “Filistin Yalnız Değildir”