Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vatandaşlar Muharrem Ayı’nda Pınardağ’ın Aşuresiyle Buluştu!

Aksaray’da Pınardağ Mimarlık ve Mühendislik tarafından düzenlenen aşure ikramı organizasyonu, 30 Metrelik yoldaki Pınardağ Avize işletmesinde gerçekleştirildi. Muharrem ayının anlam ve önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, Pınardağ Mimarlık ve Mühendislik firması, vatandaşlara aşure dağıttı.

Aksaray’da Pınardağ Mimarlık ve

Etkinliğe Aksaray İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, çeşitli daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Organizasyon kapsamında, geleneksel olarak Muharrem ayında yapılan aşure, büyük bir özenle hazırlanarak katılımcılara sunuldu. Aşure ikramı öncesinde, Muharrem ayının bereket ve huzur getirmesi için dua edildi.

İşletme sahibi Tuğrul Pınardağ böyle öyle anlamlı günlerde bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, vatandaşlara ikramda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Etkinlikte, aşurenin birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiği ifade edilerek, bu tür organizasyonların geleneksel hale getirilmesi gerektiği dile getirildi.

Vatandaşlar ise Pınardağ Mimarlık ve Mühendislik firmasına teşekkür ederek, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Aşurenin paylaşmanın ve dayanışmanın bir simgesi olduğunu belirten katılımcılar, bu tür etkinliklerin toplumdaki sosyal bağları güçlendirdiğini ifade etti.

Ağustos Gerçe