Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray-Nevşehir Karayolunda Korkutan Trafik Kazası: 1’i Ağır, 6 Yaralı

Aksaray-Nevşehir D-300 karayolu üzerinde Alayhan köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hafif yaralanırken, 1 kişinin durumu ağır. Tır ve otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Aksaray-Nevşehir D-300 karayolu üzerinde

 

Aksaray-Nevşehir D-300 karayolu Alayhan köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazası, bölgede büyük bir endişe yarattı. Onur Ersoy (27) yönetimindeki 34 KFG 950 plakalı tır ile seyir halinde iken, aynı istikametten gelen Necati Demir (33) yönetimindeki 38 TL 875 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kaza sonucu, araçlarda bulunan toplam 6 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Beş yaralının hayati tehlikesi olmadığı belirlenirken, bir kişinin durumunun ağır olduğu açıklandı. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kaza sebebiyle D-300 karayolunda kısa süreli trafik aksaması yaşandı. Jandarma ekipleri, kaza mahallinde geniş çaplı inceleme başlattı. Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, görgü tanıklarının ifadeleri alınarak detaylı bir rapor hazırlanacak.

Ağustos Gerçe