Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt’ta projeler hız kazanıyor: Başkan Dinçer sahada!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Güzelyurt’a giderek Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Dinçer ayrıca, Güzelyurt’ta devam eden projeleri yerinde inceledi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, faaliyet ve ziyaretlerini sürdürüyor. Güzelyurt’a giden Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu’nu ziyaret etti.
Başkan Dinçer’den Hayırlı Olsun Ziyareti
2 Haziran tekrar edilen yerel seçimlerde Güzelyurt Belediye Başkanı olarak seçilen Ünal Demircioğlu’nu ziyaret etti. Başkan Demircioğlu’na yaptığı ziyarette hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Dinçer, Demircioğlu’na bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu ise Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Dinçer, Güzelyurt’ta İncelemelerde Bulundu
Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu’na yaptığı ziyaretin ardından Başkan Demircioğlu ile beraber Güzelyurt sokaklarına çıkan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Manastır Vadisi üzerine yapılması planlanan köprü alanını teknik ekiplerle ile birlikte yerinde inceledi. Başkan Dinçer ve Başkan Demircioğlu, daha sonra tarihi tescilli Akyamaç Kilise-Camii’nin restorasyon çalışmalarını ve Akyamaç Caddesinde yapılacak olan asfalt çalışmalarını incelerken, yapılan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, yapılan projelere destek vereceğini belirtmesinin ardından Güzelyurt’tan ayrıldı.

Hakan Hidayet Deniz