Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müftülükte emekli olan ve tayini çıkan personellere veda edildi

Aksaray İl Müftülüğünde emekli olarak görevinden ayrılan ve tayini çıkarak başka illere giden personeller için veda programı düzenlendi.

Aksaray İl Müftülüğünde emekli

Aksaray İl Müftülüğü personelleri, veda programında bir araya geldi. Ulu Irmak Uygulama Otelinde organize edilen programa Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, İl Müftü Yardımcısı Raziye Bozova, ilçe müftüleri ve müftülük personelleri katıldı. Düzenlenen programda uzun yıllardır Aksaray İl Müftülüğünde görev yapan ve emekli olarak görevinden ayrılan İl Müftü Yardımcısı Mustafa Açıkalın, İdari ve Mali İşler personelleri Mesut Çakıroğlu ve Mustafa Kılınç’a, tayinleri çıkan Din Hizmetleri Uzmanı Yasin Ulusoy ve Vaize Havva Köksal’a veda edildi. Din Hizmetleri Uzmanı Yasin Ulusoy, Adana Müftülüğüne Şube Müdürü olarak görevlendirilirken, Vaize Havva Köksal Nevşehir İl Müftülüğüne tayin oldu.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda söz alan Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, emekli olan personellere emekliliklerinin hayırlı olmasını dilerken, tayini çıkan personellere de yeni görevlerinde başarılar diledi.

Hakan Hidayet Deniz