Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da son günlerde  kimler vefat etti?

Aksaray Merkez de vefat edenlere baktığımızda yaşlılıktan, adli olaydan ve covit 19 teşhisi ile vefat ettiler. Vefat eden isimlere baktığımızda,

Aksaray Merkez de vefat

Aksaray’da son günlerde  kimler vefat etti?

Aksaray Merkez de vefat edenlere baktığımızda yaşlılıktan, adli olaydan ve covit 19 teşhisi ile vefat ettiler. Vefat eden isimlere baktığımızda,

Belkıs Öztürk (89),Aslen Ağaçören ilçesinden olan Belkıs Öztürk, Taşpazar Mahallesi’nde ikamet ediyordu. Adli bir olay nedeniyle yaşamını yitirdi.

Orhan İnanç (74), Aslen Çatalsu köyünden olan Orhan İnanç, Çiftlik Mahallesi’nde ikamet ediyordu. İnanç, 74 yaşında hayata veda etti.

Ahmet Dirican (82), Aksaray’ın yerlisi olan Ahmet Dirican, Paşacık Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 82 yaşında vefat etti.

Halil Kılıç (71), Aslen Acıpınar köyünden olan Halil Kılıç, Paşacık Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 71 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Mustafa Sarıkaya (88), Aslen Ortaköylü olan Mustafa Sarıkaya, Kılıçaslan Mahallesi’nde ikamet ediyordu. AK Parti önceki dönem il başkan yardımcısı Nedim Şişman’ın kayınbabası idi. 88 yaşında vefat etti.

Musa Koyun (94), Aslen Niğde’nin Kitreli kasabasından olan Musa Koyun, Sağlık beldesinde ikamet ediyordu. 94 yaşında hayata veda etti.

Ali Aydın (82), Aslen Armutlu köyünden olan Ali Aydın, Taşpazar Mahallesi’nde ikamet ediyordu. Otel işletmecilerinden Adem Aydın’ın babası idi. 82 yaşında vefat etti.

Ramazan Akın Us (92), Küçük Bölcek Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Akın Us, 92 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Muhammet Serkan Ulu (28), Aslen Mamasun köyünden olan Muhammet Serkan Ulu, Şifahane Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 28 yaşında vefat etti.

Ergin Söyünmez (57), Aslen Maraşlı olan Ergin Söyünmez, Cennet Deresi bölgesine defnedildi. 57 yaşında hayata veda etti.

Mevlüt Altınsoy (69), Şehrimizin tanınmış esnaflarından Bayram Altınsoy’un yakını olan Mevlüt Altınsoy, aslen Ulukışla köyünden olup, Büyük Bölcek Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 69 yaşında vefat etti.

Yusuf Karaca (26), Yusuf Karaca, adli olay nedeniyle yaşamını yitirdi. Paşacık Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 26 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Metin Dağdaş (63), Aslen Çimeli Yeniköy nüfusuna kayıtlı olan Metin Dağdaş, Taci Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 63 yaşında vefat etti.

Musa Akbaba (77), Aslen Yenipınar köyünden olan Musa Akbaba, Pınar Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 77 yaşında hayata veda etti.

Menekşe Gündoğdu (92), Aslen Ortaköy’ün Abdiuşağı köyünden olan Menekşe Gündoğdu, Küçük Bölcek Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 92 yaşında vefat etti.

Münevver Koç (83), Aslen Darıhüyük köyünden olan Münevver Koç, TOKİ Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 83 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Caner İnel (31), Adli olay nedeniyle yaşamını yitiren Caner İnel, aslen Gülağaç ilçesine bağlı Demirci kasabası nüfusuna kayıtlı olup, Paşacık Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 31 yaşında vefat etti.

Bıbı Rahela Mohammedi (57), Afganistan uyruklu Bıbı Rahela Mohammedi, Küçük Bölcek Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 57 yaşında hayata veda etti.

Hatun Çelik (74), Aslen Ağzıkarahan köyünden olan Hatun Çelik, Kılıçaslan Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 74 yaşında vefat etti.

Hurmet Karaja (90)*

Afganistan uyruklu Hurmet Karaja, Taşpazar Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Şazimet Yılmaz (77), Şazimet Yılmaz, Hashas Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 77 yaşında vefat etti.

Vasfiye Harhar (83), Vasfiye Harhar, Pamucak Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 83 yaşında hayata veda etti.

Filiz Demiray (51), Filiz Demiray, Büyük Bölcek Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 51 yaşında vefat etti.

Dürdane Altınkaya (89), Dürdane Altınkaya, Çoğlakı Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 89 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Fikret Arıbaş (81), Aslen Mamasun köylü olan Fikret Arıbaş, Kurtuluş Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 81 yaşında vefat etti.

Fadime Öztürk (81), Aslen Çimeli Yeniköy nüfusuna kayıtlı olan Fadime Öztürk, Büyük Bölcek Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 81 yaşında hayata veda etti.

Fatma Özkaya (38), Fatma Özkaya, COVID-19 teşhisi ile yaşamını yitirdi. İçerde Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 38 yaşında vefat etti.

Pembe Özdemir (71), Aslen Gödeler köylü olan Pembe Özdemir, Hatipağatolu’da ikamet ediyordu. 71 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Nail Ülger (80), Aslen Şereflikoçhisar ilçesinden olan Nail Ülger, Laleli Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 80 yaşında vefat etti.

Gülizar Buğdaycı (94), Aslen Yanyurt köylü olan Gülizar Buğdaycı, Selçuklu Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 94 yaşında hayata veda etti.

Muammer Alanyurt (68), Muammer Alanyurt, Küçük Gölcük Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 68 yaşında vefat etti.

Halime Gönen (63), Aslen Alayhan köylü olan Halime Gönen, Büyük Bölcek Mahallesi’nde ikamet ediyordu. 63 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

*Avni KURU

Sağlık Bakanlığı'nın 36 bin sözleşmeli
Sıradaki Haber Sağlık Bakanlığı 36 Bin personel alımı için başvurular başlıyor