Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray 1989, Merve Ergün ile yola devam ediyor!

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Lig’de mücadele eden Aksaray 1989 Spor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Yapılan transfer çalışmaları kapsamında geçen sezon takımda bulunan Merve Ergün ile yeniden anlaşma sağlandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF)

Aksaray 1989 Spor Kulübü, geçtiğimiz sezon takımda forma giyen ve libero mevkiinde oynayan Merve Ergün ile yeniden anlaşma sağladı. 2023-2024 sezonunda başarılı bir performans sergileyen Merve Ergün, final karşılaşmasında kaybedilen maçın ardından takımın tekrar ikinci ligde güçlü bir kadro oluşturma çalışmaları kapsamında kadroda yerini aldı.

Aksaray 1989spor Kadın Voleybol Takımı, tanıdık ve başarılı oyuncuları transfer ederek yeni sezonda iddialı bir takım kurma çalışmalarına devam ediyor. Kulüp Başkanı Ferit Gemici, takımın geçen yıl elde ettiği deneyimle yeni sezona daha güçlü bir şekilde başlamayı hedeflediklerini belirtti.

Merve Ergün Kimdir?

1999 doğumlu ve 1.65 cm boyundaki Merve Ergün, voleybol kariyerine Balıkesir DSİ’de başladı. Sırasıyla Salihli Belediyesi, Sivrihisar Belediyesi, Çanakkale Belediyesi, İnegöl Orhaniye SK ve son olarak Aksaray 1989 Spor formalarını giydi. Libero pozisyonunda oynayan Merve, hızlı ve etkili defans oyunuyla dikkat çekiyor.

Aksaray 1989 Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Merve Ergün’ün yeni sezonu zaferlerle dolu ve sakatlıksız geçirmesini temenni ediyoruz. Merve Ergün’ü tekrar aramızda görmekten mutluyuz ve takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Hakan Hidayet Deniz