Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da panik anları; Yangın mahalleyi ayağa kaldırdı!

Aksaray’ın Çiftlik Mahallesi Dinç Caddesi üzerinde sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan ot yangını, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Olay, Çiftlik mahallesi dinç caddesi üzerinde meydana geldi. Dumanları fark eden mahalle sakinleri, yangına kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalıştı. Kovalar ile yangını söndürmeye çalışan vatandaşlar, ne yazık ki başarılı olamadı.

Aksaray’ın Çiftlik Mahallesi Dinç

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine Aksaray Belediyesi itfaiye ekipleri ve polis sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve soğutma çalışmalarına başladı. Polis ise olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak, olası bir facianın önüne geçti.

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor. Polis, yangının çıkış sebebini belirlemek amacıyla geniş çaplı bir inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Mahalle sakinleri, yangının daha fazla büyümeden kontrol altına alınmasından dolayı itfaiye ve polis ekiplerine teşekkür etti. Hakan Hidayet Deniz